jerusalem14
Τα σύμβολα ασκούσαν πάντα ισχυρή επιρροή στην ψυχή των εθνών.
 Κάθε αυτοκρατορία που πέρασε από την ιστορία  σφράγισε  με  ένα σύμβολο την κυριαρχία της. Η Ρώμη σφράζισε την pax romana της με τον περήφανο αετό που συμβόλιζε για πάνω από έξι αιώνες την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

τον καιρό της Σιωνιστικής αυτοκρατορίας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που ζούμε εμείς ποιο θα

μπορούσε να είναι το σύμβολο της επιβαλλόμενης Pax Judaica;  Το ΔΝΤ, η Παγκόσμια τράπεζα; Η Goldman Sachs; Το Εβραϊκό Hollywood; Ή μήπως οι έξι εβραιοκρατούμενες  εταιρείες (Disney, ABC, Time Warner, Viacom INC, Rupert Merdoch, Sony Corporation οf America,) που ελέγχουν το 96% των ΜΜΕ παγκοσμίως;


Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπορεί να παράσχει τον ισχυρό συμβολισμό κυριαρχίας που έχει ανάγκη η σιωνιστική ΝΕΑ ΤΑΞΗ για να υποβάλει στα έθνη την ιδέα της Εβραϊκής κυριαρχίας. Αυτό μόνο ένα σύμβολο θα μπορούσε να το κάνει. Ο Ναός του Σολομώντα!


Συνοπτικά η ιστορία του Ναού είναι η εξής:  Ο πρώτος ναός, ο αυθεντικός χτίστηκε  από τον βασιλιά Σολομώντα και γκρεμίστηκε από τους Βαβυλώνιους το 587 πχ. (και όχι βεβαίως το 607 όπως ισχυρίζεται η εβραϊκή αίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά).

Ο δεύτερος ναός ανοικοδομήθηκε με διάταγμα του Κύρου και ανακαινίστηκε επί Ηρώδη. Τέλος οι λεγεώνες του Τίτο εκθεμελίωσαν τον Ναό και όλη την Ιερουσαλήμ μην αφήνοντας λίθον επί λίθου το 70 μ.Χ. όπως ακριβώς προφήτευσε ο Ιησούς Χριστός. Μέχρι σήμερα στην θέση του Ναού βρίσκεται το τέμενος του Ομάρ, τόπος ιερός για τους Μουσουλμάνους καθώς σύμφωνα με την παράδοσή τους από εκεί αναλήφθηκε στους ουρανούς ο Μωάμεθ.

Οι Εβραίοι δεν έπαψαν ποτέ να ονειρεύονται την ανοικοδόμηση του ναού τους. Στην δικιά τους εσχατολογική θεολογία η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Μεσσία.

Στην χριστιανική εσχατολογική παράδοση όμως η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Αντίχριστου....

   

Στο  Ισραήλ σήμερα  οι σιωνιστές αφήνουν τις θεολογικές διαμάχες, σχετικά με το αν ο Ναός πρέπει να χτιστεί πριν τον Μεσσία τους ή πρέπει να χτιστεί από τον ίδιο τον Μεσσία, στους ραββίνους και προχωρούν στα σχέδιά τους για την ανοικοδόμηση του Ναού. Μέχρι τώρα αρκούνται στο  να κάνουν συνεχώς ανασκαφές στο χώρο γύρω από το τέμενος του Ομάρ εξοργίζοντας τους Άραβες που καταλαβαίνουν ότι κάτι σκαρώνουν οι Εβραίοι.

   

Οι Άραβες έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι οι Εβραίοι σκοπίμως σκάβουν την περιοχή ώστε να προκαλέσουν φθορά στο τέμενος. Έχουν αφήσει επίσης υπονοούμενα ότι ίσως οι Εβραίοι να ετοιμάζουν ένα μεγάλο και εντυπωσιακό γεγονός που θα αλλάξει τον χάρτη της περιοχής...

   

Μέχρι τώρα το τέμενος του Ομάρ στέκεται εμπόδιο στα σχέδια των Εβραίων. Αν το τέμενος ανατιναχτεί, ας πούμε, αυτό θα σημάνει γενική σύρραξη στην Μέση Ανατολή. Αν όμως το τέμενος γκρεμιστεί από κάποιον ''σεισμό'' τότε το γεγονός θα χαρακτηριστεί σαν θεϊκή παρέμβαση.

    Ίσως λοιπόν κάποιοι να ετοιμάζουν  ενεργοποίηση  του Ηaarp και πρόκληση τεχνητού σεισμού ώστε να φύγει από την μέση το τέμενος.... Από αυτή την άποψη ο επιφαινόμενος πόλεμος με το Ιράν ίσως δώσει στους Εβραίους την αφορμή που ψάχνουν ώστε να απαλλαχτούν από το ενοχλητικό τέμενος.


Βεβαίως τα Εβραϊκά συμφέροντα που ελέγχουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και ολόκληρου του πλανήτη δεν θα μας αφήσουν ποτέ να πλησιάσουμε στην αληθινή απάντηση της ερώτησης γιατί οι ΗΠΑ και κατά συνέπεια ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να μπλεχτεί σε έναν Γ’ παγκόσμιο πόλεμο.

Στην πραγματικότητα τα εβραϊκά ΜΜΕ δεν θα σ’ αφήσουν ποτέ να μάθεις για τα εγκλήματα του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή. Δεν θα σ΄ αφήσουν να καταλάβεις ποιος είναι ο πραγματικός τρομοκράτης της περιοχής και θα συνεχίσουν να σε ψυχαγωγούν με έργα για το ολοκαύτωμα ώστε να εμπεδώσεις καλά ότι αν κατηγορείς το Ισραήλ είσαι περίπου κάτι σαν ΝΑΖΙ!

Η αλήθεια όμως ειν΄ αυτή. Αμερικανοί σιωνιστές, οπαδοί διαφόρων προτεσταντικών δοξασιών και Εβραίοι αγωνίζονται για την παγκόσμια κυριαρχία του ''εκλεκτού λαού''. Γι’ αυτούς όσες ζωές και όσα χρήματα και αν χρειαστούν είναι λίγα, πολύ απλά, διότι ο ''εκλεκτός λαός ''αξίζει κάθε θυσία. Η ζωή του Εβραίου σύμφωνα με το Ταλμούδ αξίζει πιο πολύ από την ζωή του Γκοίμ, η ψυχή των Γκοίμ είναι σαν την ψυχή των ζώων και ο θεός έπλασε το κόσμο για την ανάπαυση των εκλεκτών του, των εβραίων.


Πρόσφατα συντάκτης της εφημερίδας ATLANTA JEWISH POST Andrew Adler έγραψε ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Ομπάμα διότι δεν έχει κάνει τίποτα για το Ισραήλ! Είναι τέτοιο το θράσος των Εβραίων  που ζητάνε πλέον ανοιχτά και με κάθε μέσο από τις ΗΠΑ να κάνουν πόλεμο με το Ιράν!


   

Εδώ πλέον τα προσχήματα έχουν πέσει. Το Ισραήλ ζητάει ανοιχτά από τις εβραιοκρατούμενες ΗΠΑ  να επέμβουν στην περιοχή για χάρη του, οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος. Δισεκατομμύρια δολάρια και όπλα έχουν δοθεί μέχρι σήμερα από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Χιλιάδες ανθρώπινες ζωές έχουν χαθεί μέχρι τώρα στις διάφορες επεμβάσεις για χάρη του Ισραήλ αλλά και η παγκόσμια οικονομία που θα έρθει σε κραχ χειρότερο απ΄ αυτό του 29-32. Τίποτα από αυτά δεν ειν’ αρκετά για τους εβραίους  μπροστά στην εκπλήρωση του αιώνιας επιθυμίας τους για κυριαρχία και ενθρόνιση του δικού τους παγκόσμιου ηγέτη μέσα στον Ναό του Σολομώντα.

   

Μία μία οι πιο ισχυρές οικονομίες καταρρέουν και οι λαοί χάνουν την εθνική τους κυριαρχία. Τα κράτη περνάνε ένα - ένα στον έλεγχο της εβραϊκής παγκόσμιας τράπεζας ή του εβραϊκού ΔΝΤ αλλά είναι τέτοια η διαβρωτική επιρροή του σιωνιστικού μηχανισμού που έχει καταφέρει ακόμα και τα ''πατριωτικά'' κόμματα της Ευρώπης να αλώσει ώστε σήμερα σχεδόν όλα να είναι φιλικά προς τον μοναδικό παγκόσμιο τρομοκράτη ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ....
Γιώργος Σταφυλάς http://www.okloios.blogspot.gr/2012/07/o_5143.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skype: nea-arxh-news

nea.arxh.news.1@gmail.com

online

Προσοχή! Σεξουαλικά υποσυνείδητα μηνύματα για παιδιά! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΙΑ ΠΟΊΟΥΣ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΜΙΛAΜΕ ΌΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΎΛΙΑΣ ΠΡΌΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΈΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΊ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛAΔΑ;;

ΠΑΠΑΣ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.! **** Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ****

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ -- ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Τα φρικιαστικά πειράματα των ναζί


Get your own Chat Box! Go Large!
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αναγνώστες

{ΒΙΝΤΕΟ} Η φρικτή προπαγάνδα της Νέας Τάξης στα μικρά παιδιά. Ανατριχιαστικό!

ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ LIVE ΌΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΆ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΚΑΙ LIVE TV CHANNELS! κλικ στην φώτο.

{BINTEO} Οι Πακιστανοί είναι ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ και τρώνε ανθρώπους.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΣΟΚΑΡΕΣΤΕ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤA ΒΙΝΤΕΟ

Αποκάλυψη: «Κόσοβο» στη Θράκη «βλέπουν» οι Αμερικανοί!!. Εμείς όμως τι κάνουμε??

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ !!

{BINTEO} Να γιατί ο ΓΑΠ έλεγε διαρκώς ότι "χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση γρήγορα" (We need a

ΌΤΑΝ Η ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΊΝΕΤΕ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ!


Powered by playZgame.com

ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ O ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ

ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ O ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ
ΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΣΗΜΑΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

Εισαγωγαί Εξαγωγαί $$ ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ Α.Ε. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Καταγγελία επώνυμη: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο

Εισαγωγαί Εξαγωγαί $$ ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ Α.Ε. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Καταγγελία επώνυμη: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο
για τους λαθρομετανάστες!

Δείτε live TV και Διαδηλώσεις από εδώ..!ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΙΚΌΝΑ

Δείτε live TV και Διαδηλώσεις από εδώ..!ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΙΚΌΝΑ
Δείτε live TV και Διαδηλώσεις από εδώ..!ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΙΚΌΝΑ

Για Αγώνες live ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΏΤΟ..!

Για Αγώνες live ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΏΤΟ..!
(Εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, moto, τένις.. ζωντανά και δωρεάν!!)

Γιατί οι εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους; Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής

Γιατί οι εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους; Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής
κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο!

Sudoku game

Online:

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ
Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ,...
 
Toggle Footer